Produktion

z traditionelle Handwärch am Läbe erhaute

Nume dört, wos üs starch entlaschtet chöme Maschine zum Isatz

Dr Grossteil vo üser Bachware produziere mir säubstverständlich säuber vo Hang u versueche z traditionelle Bäckerhandwärch auzit am Läbe z erhaute.
Nume dört, wos üs starch entlaschtet us dr Qualität nüt abhet, chöme Maschine zum Isatz.
Für das mir dr Backware ihre ursprünglich u natürlich Gschmack anerchenne, verzichte mir bewusst uf künschlischi Zuesatzstoff und Emulgatore.

 

Bi üserer Lieferanteuswau versueche mir geng uf regionli Höf und Produktionsstätte zurügg zgrife. Üses Fleisch isch usschliesslich us dr Schwiz u d schwizer Eier bezieh mir vo Produzänte wo d Hüehner Freilouf hei.

Die Prinzipie präge üse Gschäftsautag.