Konditorei

sorgfäutigi Handarbeit und beschti Zuetate - das isch üsi Philosophie

Motiv- & Wunschturtä

bsteu dir dini individuelli & einzigartigi Turtä für dis Fescht!

lueg ine
Chirschi Schnittä

Chirschi Schnitte

BlächChuechä mit Chrischi drinn

  • CHF 3.10
  • Chirschi, Eier, Wiismäu, Suurchirschigomfi, Mandumasse, Zucker, Butter, Puderschnee

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Mandlä, Eier, Weizemäu & Butter drin

Mocca Würfu

mit MoccaButterCrème

  • CHF 5.00
  • Mandubiscuit und Mocca-ButterCrème gschichtet, mit Mocca-Fondant überzogäeu iigströit i Mandelkrokant

  • gits am: Di, Do & Sa

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Mandeln, Eier, Butter & witeri Schalefrücht drin

ÄrdbeerCrèmeschnitte

mit wiissem Fondant

  • CHF 4.20
  • Caramelisierte Blätterteig, früschi Ärdbeeri, chlei Gomfi u Vanillecrème, glasiert mit wiisem Fondant

  • gits am: Mi, Fr & So

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weize, Rahm und Miuch drin

Härdöpfu

mit Praliné-Dipolomat Füuig

  • CHF 4.60
  • häus Biscuit mit ere Praliné-Diplomatfüuig, u das Ganze isch mit Marzipan ipackt

  • gits am: Di, Do & Sa

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weize, Eier, Miuch, Hasunüss und Mandle drin

Stück RahmKirsch Turte

mit SuurchirschiGomfi

  • CHF 5.00
  • häus Biscuit gschichtet mit KirschRahm und SuurchirschGomfi

  • gits am: Fr & So

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Rahm und Miuch drin

Himbeer Roulädli

mit wiissem Schoggimousse

  • CHF 4.60
  • Rouladebiscuit gfüut mit HimbeerGomfi u wiissem Schoggimousse

  • gits am: Mi, Fr & So

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weize, Rahm und Miuch drin

Ärdbeer Tiramisu

mit Ärdbeerikompott

  • CHF 4.80
  • es häus Biscuit drumum ÄrdbeerKompott u obe druff e MarcarponeCrème, das Ganze im Glas, ohni Aukohou

  • gits am: Di, Do & Sa

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Rahm, Eier, Miuch und Weizemäu drin

ÄrdbeerTürtli

mit Diplomatcrème

  • CHF 5.40
  • Diplomatcreme im Blätterteigbödeli u feini Ärdbeeri druf

  • gits jede Tag

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weize, Butter, Rahm und Miuch drin

SchoggiHärz

mit Schoggimousse

  • CHF 4.80
  • Schoggi Braunie mit Boumnüss, druff es Schoggimousse

  • gits am: Mi, Fr & So

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Rahm, Milch, Butter, Boumnusschärne u witeri Schalefrücht

Passionsfrucht Tartelette

im SchoggiMürbteigbödeli

  • CHF 5.00
  • es SchoggiMürbteigbödeli gfüut mit PassionsfruchtCrème und mit abgflämmter Merängasch usdekoriert

  • gits am: Mo, Mi & Sa

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Rahm, Butter und Eier drin

KokosMakrönli

mit Schoggi

  • CHF 2.80
  • e dressierti Eiwiiss-KokosMasse im Schoggi tünklet

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    a het Kokosnuss & Eier drin

Oschterflädli

mit PuderStoub

  • CHF 4.80
  • ä liecht zitronigi Riisfüuig mit Sultanine, Aprikosegomfi u Zuckerteig

  • gits am: Mo – So

    s het Riis, Miuch, Weizemäu, Mandle & Eier drin

Spizubueb Ei

Aprikosegomfi zwüsche Zuckeretig, bestöibt mit Puderschnee

  • CHF 2.80
  • Weizemäu, Eier, Butter, Aprokosegomfi, Puderschnee

  • mir bache ohni Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Eier und Butter drin

Carneval Brüue

Aprikosegomfi zwüsche Zuckeretig, glasiert u dekoriert

  • CHF 2.80
  • Weizemäu, Eier, Butter, Aprikosegomfi, Puderschnee

  • mir bache ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Eier und Butter drin

     

Caramel-Hasunuss BabyBûche

mit CarmelMousse

  • CHF 4.60
  • Es französisches Biscuit bestriche mit chlei Schoggi, obe druf e Caramelcrème u es Caramelmousse zum Schluss i NüssliSchoggi tünklet

  • gits am: Mi, Fr, & So

    mir bache ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Miuch, Eier, Mandle und witeri Schalefrücht drin

Rhabarber QuarkTürtli

bachnigs Quark

  • CHF 4.70
  • e bachni Quarkfüuig mit Rhabarber, im Zuckerteigbödeli

  • gits am: Mo-Sa

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Quark, Miuch, Butter & Eier drin

Aroser Roue

mit Vanillecréme

  • CHF 3.10
  • Weizemäu, Wasser, Vourahm, Aprikosägomfi, Eigäub, Zucker, Hefi, sel des Alpes, Voumiuch, Butter, Vouei

  • gits am: Mi.

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Eier, Miuch u Rahm drin

Vanille Cornet

imne Zuckerteigcornet

  • CHF 4.00
  • Vourahm, Puderschnee, Vanillecrème, Zucker,

  • die gits am: Mo. Mi. & Fr.

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weize u Rahm drin

SchoggiKringel

us Schoggibutterteig

  • CHF 2.80
  • Schoggibutterteig dressiert und mit Himbeergomfi gfüut

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Eier, Weizemäu, Rahm und HimbeerGomfi drin

     

     

Burkhards Schoggitroum

nach Grosis Rezäpt, mit viu Schoggi

  • CHF 22.00
  • Couverture Equador 70%, Zucker, Eigeub, Weizemäu, Staubzucker, Vanillezucker, Mandlä, Sel des Alpes, Butter

  • isch  jede Tag erhäutlech
    Ø 16 cm

    mir bachä ohni künschtelchi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Eier, Hasunüss, Mandlä u witeri Schalefrücht drin

     

Brauni

Brauni

mit viiu Schoggi

  • CHF 3.10
  • Rohrzucker, Butter, Eier, Schoggitropfä dunku 44%, Wiissmäu, Couverture dunku 52%, Vanillezucker, Sel des Alpes

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

     

Schoggischnittä

Schoggi Schnitte

Schoggimassä mit Hasunüss – u Kokosraspu, derzwüsche e fiini Schicht Himbeergomfi u obedruf feini Miuchschoggi

  • CHF 2.70
  • Zucker, Wiissmäu, Kokosraspu, Hasunüss, Sel des Alpes

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Hasunüss drin

    s cha Spuure von Mandlä drin ha

Schoggi Möffin

Schoggi Möffin

luftig liechti Schoggimöffin

  • CHF 3.10
  • Wiissmäu, Wasser, Zucker, Sunnebluemeöl, Schoggitropfä dunku 44%

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

Zitronä Chüechli

mit Krokant

  • CHF 14.50
  • häui Masse mit früschem Zitronäsaft, drüber ä feini Glasur

  • gits am: Di. & Fr.
    Ø 16 cm

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    es het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

    s cha Spuure vo Hasunüss drin ha

Schoggi Chueche

mit ere feine Schoggiglasur

  • CHF 14.50
  • feini Schoggimassä uf emne Zuckerteigbodä, u dä isch HimbiGomfi bestriche

  • gits am: Di. & Fr.
    Ø 16 cm

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Hasunüss, Weizemäu u Eier drin

Rüebli Chuechä

uf Linzerteig

  • CHF 14.50
  • früschi Rüebli ire Tigmassä ufemne LinzerteigBodä mit chli AprikosäGomfi

  • gits am: Di. & Do.
    Ø 16 cm

    s het Eier, Weizemäu u Hasunüss drin

KirschRahm Turtä

mit wiisser Schoggi

  • Mandubiscuit gfüut mit KirschRahm u Suurchirschgomfi

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

     

    VobereitigsZyt: 48 h

    s het Alkohiol drin

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

  • mit Alkohol

Seeländer Turtä

ohni Aukohou

  • Schoggibiscuit mit Rahm und SchoggiRahm

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

     

    VobereitigsZyt: 48 h

    ohni Aukohou

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

Vacherin Turtä

zwöi Aroma müglich

  • Roulädlibode mit gschichteter huusgmachter Glacé

  • RUND

      8 Personen  20 cm  Ø 60.– Fr.
    12 Personen  24 cm   Ø 90.– Fr.


    Aromen:
    Vanille, Ärdbeeri, Mocca, Stracciatella, Pistache & Joghurt

    äs si pro Turtä zwöi Aroma müglich

    VorbereitigsZyt: 72 h

     

Hasunuss Buttercrème

mit häuem Biscuit

  • häus biscuit gschichtet mit HasunussButtercrème

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier, Hasunüss & Mandlä drin

Schoggi-Buttercrème Turtä

mit SchoggiCouverture

  • Schoggibiscuit, gschichtet mit SchoggibutterCrèmä

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

    VorbereitigsZyt 48h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

     

     

Mocca Buttercrème Turtä

mit häuem Biscuit

  • helles Biscuit, geschichtet mit Moccabuttercrème

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

FruchtMousse Turtä

mit dunklem Biscuit

  • Schoggibiscuit, gschichtet mit SaisonfruchtMousse

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

Schoggi Mousse Turtä

mit Schoggicouverture

  • Schoggibiscuit, gschichtet mit Schoggimousse

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

     

Cremèschnitte

52 cm - chli me aus e haube Meter

  • Diplomat Creme zwüsche caramelisierte Blätterteig-Bödeli u chlei Himbeergomfi, glasiert mit Fondant

  • Pro Person wird mit 4 cm gerechnet

    4 cm = 4.30 Fr.

    Vorbereitigszyt: 48 h

    s het Weizemäu drin

     

     

     

     

Härz Turtä

mit häuem- oder Schoggibiscuit

  • häus oder Schoggibiscuit, gfüut mit Mascarpone Crème:
    Vanille Waudbeeri oder Schoggi

  • GRÖSSI

    8 Personen 20 cm  Ø   56.50 Fr.
    16 Personen 28 cm  Ø 107.– Fr.

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

Zahlä Turtä 0-9

mit dunkelm oder häuem Biscuit

  • CHF 69.50
  • es häus oder Schoggibiscuit, gfüut mit MascaponeCrème:
    Vanille, Waudbeeri o der Schoggi

  • Grösse: ei Zau längt für öppe 10 Persone,
    eis Aroma pro Ziffere müglich

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

     

Crèmeschnittä

Crèmeschnitte

Diplomat Creme zwüsche caramelisierte Blätterteig-Bödeli u chlei Himbeergomfi, glasiert mit Fondant

  • CHF 4.00
  • Blätterteig, Zucker, Vanille, Milch, Himbeergomfi, Fondant

  • die gits am: Di. Do. Sa. &  So.

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

Carac

dunkli Ganache im Zuckerteigbödeli, obe druf grüene Fondat

  • CHF 5.00
  • Zuckertigbödeli, Couverture 52%, Rahm, Fondant, Butter Kakaomasse

  • die gits am: Di. Do. & Sa.

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

Pfaffähüetli

Pfaffähüetli

Hasunussmassä mit Zuckerteug u Zuckerglasur

  • CHF 2.80
  • Zucker, Hasunüss, Wasser, Kakopulver, Wiissmäu, Butter, Eier, Miuchglasur

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Nüss drin u cha Spuure von Mandlä drin ha

Nusseggä

Nusseggä

Hasunussmassä mit Zuckerteig u Himbeergomfi u de no chli im Schoggi tünklet

  • CHF 2.70
  • Wiissmäu, Ei, Butter, Zucker, Miuchglasur, Hasunusschärne, Himbeergomfi

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Nüss drin & cha Spuure vo Mandlä drin ha

Spitzbueb

Spitzbueb

gschtöibte Zuckerteig mit Himbeergomfi

  • CHF 2.80
  • Wiissmäu, Ei, Butter, Himbeergomfi, Puderschnee

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

Legende der Icons