Konditorei

sorgfäutigi Handarbeit und beschti Zuetate - das isch üsi Philosophie

Motiv- & Wunschturtä

bsteu dir dini individuelli & einzigartigi Turtä für dis Fescht!

lueg ine
Chirschi Schnittä

Chirschi Schnitte

BlächChuechä mit Chrischi drinn

  • CHF 3.10
  • Chirschi, Eier, Wiismäu, Suurchirschigomfi, Mandumasse, Zucker, Butter, Puderschnee

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Mandlä, Eier, Weizemäu & Butter drin

Mocca Würfu

mit MoccaButterCrème

  • CHF 5.00
  • Mandubiscuit und Mocca-ButterCrème gschichtet, mit Mocca-Fondant überzogäeu iigströit i Mandelkrokant

  • gits am: Di, Do & Sa

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Mandeln, Eier, Butter & witeri Schalefrücht drin

ÄrdbeerCrèmeschnitte

mit wiissem Fondant

  • CHF 4.20
  • Caramelisierte Blätterteig, früschi Ärdbeeri, chlei Gomfi u Vanillecrème, glasiert mit wiisem Fondant

  • gits am: Mi, Fr & So

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weize, Rahm und Miuch drin

Härdöpfu

mit Praliné-Dipolomat Füuig

  • CHF 4.60
  • häus Biscuit mit ere Praliné-Diplomatfüuig, u das Ganze isch mit Marzipan ipackt

  • gits am: Di, Do & Sa

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weize, Eier, Miuch, Hasunüss und Mandle drin

Stück RahmKirsch Turte

mit SuurchirschiGomfi

  • CHF 5.00
  • häus Biscuit gschichtet mit KirschRahm und SuurchirschGomfi

  • gits am: Fr & So

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Rahm und Miuch drin

Himbeer Roulädli

mit wiissem Schoggimousse

  • CHF 4.60
  • Rouladebiscuit gfüut mit HimbeerGomfi u wiissem Schoggimousse

  • gits am: Mi, Fr & So

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weize, Rahm und Miuch drin

Ärdbeer Tiramisu

mit Ärdbeerikompott

  • CHF 4.80
  • es häus Biscuit drumum ÄrdbeerKompott u obe druff e MarcarponeCrème, das Ganze im Glas, ohni Aukohou

  • gits am: Di, Do & Sa

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Rahm, Eier, Miuch und Weizemäu drin

ÄrdbeerTürtli

mit Diplomatcrème

  • CHF 5.40
  • Diplomatcreme im Blätterteigbödeli u feini Ärdbeeri druf

  • gits jede Tag

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weize, Butter, Rahm und Miuch drin

SchoggiHärz

mit Schoggimousse

  • CHF 4.80
  • Schoggi Braunie mit Boumnüss, druff es Schoggimousse

  • gits am: Mi, Fr & So

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Rahm, Milch, Butter, Boumnusschärne u witeri Schalefrücht

Passionsfrucht Tartelette

im SchoggiMürbteigbödeli

  • CHF 5.00
  • es SchoggiMürbteigbödeli gfüut mit PassionsfruchtCrème und mit abgflämmter Merängasch usdekoriert

  • gits am: Mo, Mi & Sa

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Rahm, Butter und Eier drin

KokosMakrönli

mit Schoggi

  • CHF 2.80
  • e dressierti Eiwiiss-KokosMasse im Schoggi tünklet

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    a het Kokosnuss & Eier drin

Rhabarber QuarkTürtli

bachnigs Quark

  • CHF 4.70
  • e bachni Quarkfüuig mit Rhabarber, im Zuckerteigbödeli

  • gits am: Mo-Sa

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Quark, Miuch, Butter & Eier drin

Aroser Roue

mit Vanillecréme

  • CHF 3.10
  • Weizemäu, Wasser, Vourahm, Aprikosägomfi, Eigäub, Zucker, Hefi, sel des Alpes, Voumiuch, Butter, Vouei

  • gits am: Mi.

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Eier, Miuch u Rahm drin

Vanille Cornet

imne Zuckerteigcornet

  • CHF 4.00
  • Vourahm, Puderschnee, Vanillecrème, Zucker,

  • die gits am: Mo. Mi. & Fr.

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weize u Rahm drin

SchoggiKringel

us Schoggibutterteig

  • CHF 2.80
  • Schoggibutterteig dressiert und mit Himbeergomfi gfüut

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Eier, Weizemäu, Rahm und HimbeerGomfi drin

     

     

Burkhards Schoggitroum

nach Grosis Rezäpt, mit viu Schoggi

  • CHF 22.00
  • Couverture Equador 70%, Zucker, Eigeub, Weizemäu, Staubzucker, Vanillezucker, Mandlä, Sel des Alpes, Butter

  • isch  jede Tag erhäutlech
    Ø 16 cm

    mir bachä ohni künschtelchi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Weizemäu, Eier, Hasunüss, Mandlä u witeri Schalefrücht drin

     

Brauni

Brauni

mit viiu Schoggi

  • CHF 3.10
  • Rohrzucker, Butter, Eier, Schoggitropfä dunku 44%, Wiissmäu, Couverture dunku 52%, Vanillezucker, Sel des Alpes

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

     

Schoggischnittä

Schoggi Schnitte

Schoggimassä mit Hasunüss – u Kokosraspu, derzwüsche e fiini Schicht Himbeergomfi u obedruf feini Miuchschoggi

  • CHF 2.70
  • Zucker, Wiissmäu, Kokosraspu, Hasunüss, Sel des Alpes

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Hasunüss drin

    s cha Spuure von Mandlä drin ha

Schoggi Möffin

Schoggi Möffin

luftig liechti Schoggimöffin

  • CHF 3.10
  • Wiissmäu, Wasser, Zucker, Sunnebluemeöl, Schoggitropfä dunku 44%

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

Zitronä Chüechli

mit Krokant

  • CHF 14.50
  • häui Masse mit früschem Zitronäsaft, drüber ä feini Glasur

  • gits am: Di. & Fr.
    Ø 16 cm

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    es het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

    s cha Spuure vo Hasunüss drin ha

Schoggi Chueche

mit ere feine Schoggiglasur

  • CHF 14.50
  • feini Schoggimassä uf emne Zuckerteigbodä, u dä isch HimbiGomfi bestriche

  • gits am: Di. & Fr.
    Ø 16 cm

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Hasunüss, Weizemäu u Eier drin

Rüebli Chuechä

uf Linzerteig

  • CHF 14.50
  • früschi Rüebli ire Tigmassä ufemne LinzerteigBodä mit chli AprikosäGomfi

  • gits am: Di. & Do.
    Ø 16 cm

    s het Eier, Weizemäu u Hasunüss drin

KirschRahm Turtä

mit wiisser Schoggi

  • Mandubiscuit gfüut mit KirschRahm u Suurchirschgomfi

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

     

    VobereitigsZyt: 48 h

    s het Alkohiol drin

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

  • mit Alkohol

Seeländer Turtä

ohni Aukohou

  • Schoggibiscuit mit Rahm und SchoggiRahm

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

     

    VobereitigsZyt: 48 h

    ohni Aukohou

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

Vacherin Turtä

zwöi Aroma müglich

  • Roulädlibode mit gschichteter huusgmachter Glacé

  • RUND

      8 Personen  20 cm  Ø 60.– Fr.
    12 Personen  24 cm   Ø 90.– Fr.


    Aromen:
    Vanille, Ärdbeeri, Mocca, Stracciatella, Pistache & Joghurt

    äs si pro Turtä zwöi Aroma müglich

    VorbereitigsZyt: 72 h

     

Hasunuss Buttercrème

mit häuem Biscuit

  • häus biscuit gschichtet mit HasunussButtercrème

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier, Hasunüss & Mandlä drin

Schoggi-Buttercrème Turtä

mit SchoggiCouverture

  • Schoggibiscuit, gschichtet mit SchoggibutterCrèmä

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

    VorbereitigsZyt 48h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

     

     

Mocca Buttercrème Turtä

mit häuem Biscuit

  • helles Biscuit, geschichtet mit Moccabuttercrème

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

FruchtMousse Turtä

mit dunklem Biscuit

  • Schoggibiscuit, gschichtet mit SaisonfruchtMousse

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

Schoggi Mousse Turtä

mit Schoggicouverture

  • Schoggibiscuit, gschichtet mit Schoggimousse

  • RUND

    6 Personen 16 cm Ø 26.– Fr.
    8 Personen 20 cm Ø 37.– Fr.
    12 Personen 24 cm Ø 52.– Fr.

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

     

Cremèschnitte

52 cm - chli me aus e haube Meter

  • Diplomat Creme zwüsche caramelisierte Blätterteig-Bödeli u chlei Himbeergomfi, glasiert mit Fondant

  • Pro Person wird mit 4 cm gerechnet

    4 cm = 4.30 Fr.

    Vorbereitigszyt: 48 h

    s het Weizemäu drin

     

     

     

     

Härz Turtä

mit häuem- oder Schoggibiscuit

  • häus oder Schoggibiscuit, gfüut mit Mascarpone Crème:
    Vanille Waudbeeri oder Schoggi

  • GRÖSSI

    8 Personen 20 cm  Ø   56.50 Fr.
    16 Personen 28 cm  Ø 107.– Fr.

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

Zahlä Turtä 0-9

mit dunkelm oder häuem Biscuit

  • CHF 69.50
  • es häus oder Schoggibiscuit, gfüut mit MascaponeCrème:
    Vanille, Waudbeeri o der Schoggi

  • Grösse: ei Zau längt für öppe 10 Persone,
    eis Aroma pro Ziffere müglich

    VorbereitigsZyt: 48 h

    s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin

     

FotoDruck

uf wiisser Schoggi

  • CHF 20.50
  • e persönliche Foto-Druck uf Ässpapier mit Läbesmittufarb druckt, uf wiisser Schoggi

  • VorbereitigsZyt: 48h

    das chöimer ou mache
    Fotodruck nur Text (ohne Bild)    20.50 Fr.
    Fotodruck Bild und Text              26.00 Fr.

    Fotodruck nur Bild oder Text ohne Torte           26.00 Fr.
    Fotodruck mit Bild und Text ohne Torte             31.00 Fr.

SchoggiWunsch

mit Dekor

  • CHF 7.00
  • Schoggi mit Dekor

  • VorbereitigsZyt: 48h

    e Variante dervo

    Standard Auführung: Happy Birthday, Viel Glück, Alles Gute und Gute Besserung
    alles weitere, Text nach Wunsch 10.00 Fr.

     

MarzipanWunsch

mit SchoggiDekor

  • CHF 7.00
  • Marzipan mit SchoggiDekor

  • VorbereitigsZyt: 48h

    Standard Auführung: Happy Birthday, Viel Glück, Alles Gute und Gute Besserung
    alles weitere, Text nach Wunsch 10.00 Fr.

     

Crèmeschnittä

Crèmeschnitte

Diplomat Creme zwüsche caramelisierte Blätterteig-Bödeli u chlei Himbeergomfi, glasiert mit Fondant

  • CHF 4.00
  • Blätterteig, Zucker, Vanille, Milch, Himbeergomfi, Fondant

  • die gits am: Di. Do. Sa. &  So.

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

Carac

dunkli Ganache im Zuckerteigbödeli, obe druf grüene Fondat

  • CHF 5.00
  • Zuckertigbödeli, Couverture 52%, Rahm, Fondant, Butter Kakaomasse

  • die gits am: Di. Do. & Sa.

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

Pfaffähüetli

Pfaffähüetli

Hasunussmassä mit Zuckerteug u Zuckerglasur

  • CHF 2.80
  • Zucker, Hasunüss, Wasser, Kakopulver, Wiissmäu, Butter, Eier, Miuchglasur

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Nüss drin u cha Spuure von Mandlä drin ha

Nusseggä

Nusseggä

Hasunussmassä mit Zuckerteig u Himbeergomfi u de no chli im Schoggi tünklet

  • CHF 2.70
  • Wiissmäu, Ei, Butter, Zucker, Miuchglasur, Hasunusschärne, Himbeergomfi

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

    s het Nüss drin & cha Spuure vo Mandlä drin ha

Spitzbueb

Spitzbueb

gschtöibte Zuckerteig mit Himbeergomfi

  • CHF 2.80
  • Wiissmäu, Ei, Butter, Himbeergomfi, Puderschnee

  • isch jede Tag erhäutlich

    mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore

Legende der Icons