Motiv- & Wunschturtä
bsteu dir dini individuelli & einzigartigi Turtä für dis Fescht!
lueg inesorgfäutigi Handarbeit und beschti Zuetate - das isch üsi Philosophie
BlächChuechä mit Chrischi drinn
Chirschi, Eier, Wiismäu, Suurchirschigomfi, Mandumasse, Zucker, Butter, Puderschnee
isch jede Tag erhäutlich
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Mandlä, Eier, Weizemäu & Butter drin
mit MoccaButterCrème
Mandubiscuit und Mocca-ButterCrème gschichtet, mit Mocca-Fondant überzogäeu iigströit i Mandelkrokant
gits am: Di, Do & Sa
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weizemäu, Mandeln, Eier, Butter & witeri Schalefrücht drin
mit wiissem Fondant
Caramelisierte Blätterteig, früschi Ärdbeeri, chlei Gomfi u Vanillecrème, glasiert mit wiisem Fondant
gits am: Mi, Fr & So
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weize, Rahm und Miuch drin
mit Praliné-Dipolomat Füuig
häus Biscuit mit ere Praliné-Diplomatfüuig, u das Ganze isch mit Marzipan ipackt
gits am: Di, Do & Sa
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weize, Eier, Miuch, Hasunüss und Mandle drin
mit SuurchirschiGomfi
häus Biscuit gschichtet mit KirschRahm und SuurchirschGomfi
gits am: Fr & So
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weizemäu, Rahm und Miuch drin
mit wiissem Schoggimousse
Rouladebiscuit gfüut mit HimbeerGomfi u wiissem Schoggimousse
gits am: Mi, Fr & So
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weize, Rahm und Miuch drin
mit Ärdbeerikompott
es häus Biscuit drumum ÄrdbeerKompott u obe druff e MarcarponeCrème, das Ganze im Glas, ohni Aukohou
gits am: Di, Do & Sa
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Rahm, Eier, Miuch und Weizemäu drin
mit Diplomatcrème
Diplomatcreme im Blätterteigbödeli u feini Ärdbeeri druf
gits jede Tag
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weize, Butter, Rahm und Miuch drin
mit Schoggimousse
Schoggi Braunie mit Boumnüss, druff es Schoggimousse
gits am: Mi, Fr & So
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Rahm, Milch, Butter, Boumnusschärne u witeri Schalefrücht
im SchoggiMürbteigbödeli
es SchoggiMürbteigbödeli gfüut mit PassionsfruchtCrème und mit abgflämmter Merängasch usdekoriert
gits am: Mo, Mi & Sa
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weizemäu, Rahm, Butter und Eier drin
mit Schoggi
e dressierti Eiwiiss-KokosMasse im Schoggi tünklet
isch jede Tag erhäutlich
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
a het Kokosnuss & Eier drin
mit PuderStoub
ä liecht zitronigi Riisfüuig mit Sultanine, Aprikosegomfi u Zuckerteig
gits am: Mo – So
s het Riis, Miuch, Weizemäu, Mandle & Eier drin
Aprikosegomfi zwüsche Zuckeretig, bestöibt mit Puderschnee
Weizemäu, Eier, Butter, Aprokosegomfi, Puderschnee
mir bache ohni Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weizemäu, Eier und Butter drin
Aprikosegomfi zwüsche Zuckeretig, glasiert u dekoriert
Weizemäu, Eier, Butter, Aprikosegomfi, Puderschnee
mir bache ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weizemäu, Eier und Butter drin
mit CarmelMousse
Es französisches Biscuit bestriche mit chlei Schoggi, obe druf e Caramelcrème u es Caramelmousse zum Schluss i NüssliSchoggi tünklet
gits am: Mi, Fr, & So
mir bache ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weizemäu, Miuch, Eier, Mandle und witeri Schalefrücht drin
bachnigs Quark
e bachni Quarkfüuig mit Rhabarber, im Zuckerteigbödeli
gits am: Mo-Sa
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weizemäu, Quark, Miuch, Butter & Eier drin
mit Vanillecréme
Weizemäu, Wasser, Vourahm, Aprikosägomfi, Eigäub, Zucker, Hefi, sel des Alpes, Voumiuch, Butter, Vouei
gits am: Mi.
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Eier, Miuch u Rahm drin
imne Zuckerteigcornet
Vourahm, Puderschnee, Vanillecrème, Zucker,
die gits am: Mo. Mi. & Fr.
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weize u Rahm drin
us Schoggibutterteig
Schoggibutterteig dressiert und mit Himbeergomfi gfüut
isch jede Tag erhäutlich
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Eier, Weizemäu, Rahm und HimbeerGomfi drin
nach Grosis Rezäpt, mit viu Schoggi
Couverture Equador 70%, Zucker, Eigeub, Weizemäu, Staubzucker, Vanillezucker, Mandlä, Sel des Alpes, Butter
isch jede Tag erhäutlech
Ø 16 cm
mir bachä ohni künschtelchi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Weizemäu, Eier, Hasunüss, Mandlä u witeri Schalefrücht drin
mit viiu Schoggi
Rohrzucker, Butter, Eier, Schoggitropfä dunku 44%, Wiissmäu, Couverture dunku 52%, Vanillezucker, Sel des Alpes
isch jede Tag erhäutlich
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
Schoggimassä mit Hasunüss – u Kokosraspu, derzwüsche e fiini Schicht Himbeergomfi u obedruf feini Miuchschoggi
Zucker, Wiissmäu, Kokosraspu, Hasunüss, Sel des Alpes
isch jede Tag erhäutlich
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Hasunüss drin
s cha Spuure von Mandlä drin ha
luftig liechti Schoggimöffin
Wiissmäu, Wasser, Zucker, Sunnebluemeöl, Schoggitropfä dunku 44%
isch jede Tag erhäutlich
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
mit Krokant
häui Masse mit früschem Zitronäsaft, drüber ä feini Glasur
gits am: Di. & Fr.
Ø 16 cm
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
es het Weizemäu, Eier u Mandlä drin
s cha Spuure vo Hasunüss drin ha
mit ere feine Schoggiglasur
feini Schoggimassä uf emne Zuckerteigbodä, u dä isch HimbiGomfi bestriche
gits am: Di. & Fr.
Ø 16 cm
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Hasunüss, Weizemäu u Eier drin
uf Linzerteig
früschi Rüebli ire Tigmassä ufemne LinzerteigBodä mit chli AprikosäGomfi
gits am: Di. & Do.
Ø 16 cm
s het Eier, Weizemäu u Hasunüss drin
mit wiisser Schoggi
Mandubiscuit gfüut mit KirschRahm u Suurchirschgomfi
RUND
|
VobereitigsZyt: 48 h
s het Alkohiol drin
s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin
ohni Aukohou
Schoggibiscuit mit Rahm und SchoggiRahm
RUND
6 Personen | 16 cm Ø | 26.– Fr. |
8 Personen | 20 cm Ø | 37.– Fr. |
12 Personen | 24 cm Ø | 52.– Fr. |
VobereitigsZyt: 48 h
ohni Aukohou
s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin
zwöi Aroma müglich
Roulädlibode mit gschichteter huusgmachter Glacé
RUND
8 Personen 20 cm Ø | 60.– Fr. |
12 Personen 24 cm Ø | 90.– Fr. |
Aromen:
Vanille, Ärdbeeri, Mocca, Stracciatella, Pistache & Joghurt
äs si pro Turtä zwöi Aroma müglich
VorbereitigsZyt: 72 h
mit häuem Biscuit
häus biscuit gschichtet mit HasunussButtercrème
RUND
6 Personen | 16 cm Ø | 26.– Fr. |
8 Personen | 20 cm Ø | 37.– Fr. |
12 Personen | 24 cm Ø | 52.– Fr. |
VorbereitigsZyt: 48 h
s het Weizemäu, Eier, Hasunüss & Mandlä drin
mit SchoggiCouverture
Schoggibiscuit, gschichtet mit SchoggibutterCrèmä
RUND
6 Personen | 16 cm Ø | 26.– Fr. |
8 Personen | 20 cm Ø | 37.– Fr. |
12 Personen | 24 cm Ø | 52.– Fr. |
VorbereitigsZyt 48h
s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin
mit häuem Biscuit
helles Biscuit, geschichtet mit Moccabuttercrème
RUND
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VorbereitigsZyt: 48 h
s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin
mit dunklem Biscuit
Schoggibiscuit, gschichtet mit SaisonfruchtMousse
RUND
6 Personen | 16 cm Ø | 26.– Fr. |
8 Personen | 20 cm Ø | 37.– Fr. |
12 Personen | 24 cm Ø | 52.– Fr. |
VorbereitigsZyt: 48 h
s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin
mit Schoggicouverture
Schoggibiscuit, gschichtet mit Schoggimousse
RUND
6 Personen | 16 cm Ø | 26.– Fr. |
8 Personen | 20 cm Ø | 37.– Fr. |
12 Personen | 24 cm Ø | 52.– Fr. |
VorbereitigsZyt: 48 h
s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin
52 cm - chli me aus e haube Meter
Diplomat Creme zwüsche caramelisierte Blätterteig-Bödeli u chlei Himbeergomfi, glasiert mit Fondant
Pro Person wird mit 4 cm gerechnet
4 cm = 4.30 Fr.
Vorbereitigszyt: 48 h
s het Weizemäu drin
mit häuem- oder Schoggibiscuit
häus oder Schoggibiscuit, gfüut mit Mascarpone Crème:
Vanille Waudbeeri oder Schoggi
GRÖSSI
8 Personen 20 cm Ø | 56.50 Fr. |
16 Personen 28 cm Ø | 107.– Fr. |
VorbereitigsZyt: 48 h
s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin
mit dunkelm oder häuem Biscuit
es häus oder Schoggibiscuit, gfüut mit MascaponeCrème:
Vanille, Waudbeeri o der Schoggi
Grösse: ei Zau längt für öppe 10 Persone,
eis Aroma pro Ziffere müglich
VorbereitigsZyt: 48 h
s het Weizemäu, Eier u Mandlä drin
Diplomat Creme zwüsche caramelisierte Blätterteig-Bödeli u chlei Himbeergomfi, glasiert mit Fondant
Blätterteig, Zucker, Vanille, Milch, Himbeergomfi, Fondant
die gits am: Di. Do. Sa. & So.
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
dunkli Ganache im Zuckerteigbödeli, obe druf grüene Fondat
Zuckertigbödeli, Couverture 52%, Rahm, Fondant, Butter Kakaomasse
die gits am: Di. Do. & Sa.
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
Hasunussmassä mit Zuckerteug u Zuckerglasur
Zucker, Hasunüss, Wasser, Kakopulver, Wiissmäu, Butter, Eier, Miuchglasur
isch jede Tag erhäutlich
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Nüss drin u cha Spuure von Mandlä drin ha
Hasunussmassä mit Zuckerteig u Himbeergomfi u de no chli im Schoggi tünklet
Wiissmäu, Ei, Butter, Zucker, Miuchglasur, Hasunusschärne, Himbeergomfi
isch jede Tag erhäutlich
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore
s het Nüss drin & cha Spuure vo Mandlä drin ha
gschtöibte Zuckerteig mit Himbeergomfi
Wiissmäu, Ei, Butter, Himbeergomfi, Puderschnee
isch jede Tag erhäutlich
mir bachä ohni künschtlechi Zuesatzstoff und Emulgatore