was gits nöis?

23.06.2025 | Neu

z ChütterSöili für e bessere Gschmack & zarters Fleisch

Überau wo bis üs d Müglichkeit besteit, setzte mir z Fleisch vom ChütterSöili i.
Das aromatische & zarte Felsich sowie dr höch Teierwoustandart het üs überszügt.

Z ChütterSöili darf nunme uf Burehöf ghaute wärde, wo die stränge IP Suisse Richtlinie erfüue, z Tier profitiert vo viu Platz u Ligeflächine. Das Söili muess sich aber si Name zersch verdiene -sim Fuetter wird e Mischig vo ganz spezialle & natürliche Chrütter zuegmischt – dür die spezielli füetterig wird z fleisch zarter, gsünger und aromatischer aus härkommlichs Söilifleisch.

Ob Schnitzu, Cordon-bleu, Schinke oder Brate – bi üs isch fasch überau ChrütterSöili drin.

01.04.2025 | scho es chehrli häär

lörning by säuber duing

üsi Lehrnende Konditorinne-Confsieurinne hei mit em ne ganz ufregende Projekt chönne zeige, wases aues brucht, bis es Produkt bereit isch für zu üser Chundschaft.
Jedes het sis ganz eigete Produkt dörfe erfinge, kreiere, plane, vorbereite u de när o dörfe säuber härsteue für i üsi VerchoufsFiliale. Mit em Wüsse vor Ungerstützig & Erfahrig vor Nadja u dr Sophie im Hingergrund, si das gschlussändlich wunderschöni OschterKreatione worde wo bereits ihre Wäg id Filiale gfunge hei u dört üses Oschtersortimänt abrunde.
Ganz stouz sisi u dörfes ou si.
Auisamt si dr Meinig, es isch e mega Erfahrig gsi u si heige viu glehrt, wo o si o witerhin ir Lehr chöi isetzte u anwände – z schwierigschte sigi z Zytmänätschmänd u z Plane vom härsteue gsi.

 

04.11.2024 | scho es chehrli häär

Nöi Filiale in Grenchen

Sit em 24.10.2024 isch üsi nöi Filiale in Gränche am Bahnhof Süd offe.
Ä isch es cho und go, trotz au däm ladet dr Bahnhof zum blibe i. Sigs im schöne Café zum Zmörgele oder Zmittagässe oder a sunnig u warme Täg uf dr grosszügige Terrasse unger de Ahorm Böim wo Schatte spände bi Glacé u chüehle Getränk. Auso, nächscht Haut Gränche!

lueg ine
13.09.2024 | scho es chehrli häär

Digitali Chundechartä ufm Handy

Nöii dörfe mir die digitali Chundechartä ufem Handy i üsne Verchoufsfiliale begrüessä. Äs isch e witere Schritt i die digitali Zuekunft. Für aui geignet wo ds viu Chärtli im Portemonnaie hei oder eifach gärn aues ufem Handy hei. Äs isch ganz eifach i 3min ersteut u direkt isatzfähig. Säubverständlech cha die physischi Chundechartä witerhin verwändet wärde. Us Auternative cha me sis Guethabe kurzerhand uf die digitali Chundechartä übertragä. Üsi Verchoufstalänt i de Filiale gäbe öich gärn Uskunft u häufe öich vor Ort witer.

Kundenkarte
02.09.2024 | Neu

mit Liebi zum Handwärk

Es brucht jedes für das das riesige Rad dräit u mir jede Tag uf`s nöie wunderbari Sache chöi produziere.
Mir hei ganz viu Häng wo bi üs schaffe wome gar nid so gseht oder si wahrnimmt – die huufe Häng si aber genau so wichtig u tragend wie die Häng wo Tag täglich vorne ar Front schtö u üsne Chunde es lächle probiere z entlocke.
So zum Bispiu üsi Florischtin, wo üs immer zum Saisonwächsu nöi u wunbderschöni Gschteck und Dekoratione für uf Tische ide Café, Kasseberiich, LadeDekoration, Büro,Ufenthautsrüüm u no viune Orte meh häre zouberet.
Säubschtverständlich wird ö dört nüt em Zuefau überla, saisonau-farblich abgstimmt zur ensprächende JahresZyt entstoh wunderbar schöni Sache wo sich üsi Chunde aber o mir üs immer wider dran erfröie!

20.08.2024 | scho es chehrli häär

so schliesst sich dr Kreislouf

Mir häufe o da mit, dass sich dr Kreislouf wider schliesst. Sit em ne Momäntli wärde üsi bruchte Nespresso Kapsle wider abhout, wider oder witer verwärtet zu Aluminium, Biogas und Dünger.

Mir wei dran blibe u versuche wo ou immer mir chöi mit guetem Bispiu vorab z ga.
Üses Land bietet ä Riichtum a Rohstoff wo mir dankbar chöi witerverarbeite zu beschte Produkt – jede Tag aber soviu das äs Sinn macht.

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01.08.2024 | Neu

Mönu-Schale

100% biologisch abboubari Schale u Sigufolie. Äs isch die erschti Bio-Basierti Verpackigslösig mit Barriere für längere Hautbarkeit.

Für üs spiut ds Produkt u sini eigens kreierti Verpackung e massgebendi Roue. Nur wenn beidi i ihrer Art u Wis stimmig sie, chöi mir vou u ganz hinger üsne Produkt stah – u das wei mir ou! Üsi nöie Mönü-Schale si us schnäu nachwachsende Rohstoffe (d’Schale isch us Zuckerrohrfasere, die süsch nid verwändet wärde), si biologisch abboubar u klimaschonend, si tiefkühl-, mikrowäue- u backofetouglich. Sie garantiere ou ä Läbensmittuechtheit. Sie si auso beschtens geignet für üsi Mönü, wo mir täglich früsch u ohni künschtlechi Zusatzstoff u Gschmacksverstärker zuebereite.

Mir si stolz druf, dass mir zämä mit Naturesse https://www.naturesse.com/ ä nachhautigi Lösig für üsi tägliche Mönü-Schale gfundä hei.

do luege mir druf
09.07.2024 | scho es chehrli häär

Härzlichi Gratulation!

z Deby, üsi Lehrnendi het erfougriich ihri Abschlussprüfige zur Konditorin-Confiseurin abgschlosse, u das mit dr Abschlussnotä 5.1 BRAVO!
Näbscht dr praktische Prüefig, wo si ihres Können u d Lideschaft zu däm wunderbare Handwärch het chönne zeige, het si o ide schriftliche Prüefige bewiese, dass sis druf het.
Mir gratuliere am Deby für di bestandene Prüefige und wünsche ihre viu Fröid mit däm erlente Handwärch.

30.04.2024 | scho es chehrli häär

Hafermiuch

Äs isch bi üs scho es Momäntli es Thema gsi, doch hei mir für üs u üsi Asprüch für d Chunde anes feins Kafe, ke zfridesteuendi Lösig gfunngä.
Zäme mit üsne Verchoufsmitarbeiter*inne hei mir tüftlet, degustiert u probiert. O für üsi feine Speziaukafe wie es Chai Latte oder latte Macchiato mit oder ohni Aroma, es muess verha, entweder ganz oder gar nid.
D Afordrige si klar gsi;  si muess sich liecht la schüüme, dr Schuum söt de ä Momänt häbe nid z vergässe Gschmack und Ufwand.
Und jetz isches sowit -i üsne Café finget dir jetz Hafermiuchgetränk

zum Mitnä
18.10.2023 | scho es chehrli häär

Website

Es isch e Chrampf gsi u es het mängs uf und ab gä & zwüachine heimer nid gwüsst, wie mir üsi Vorstellige wo mir vorem innere Oug hei gha söue Usdrücke. Wie aber i anderne Beriche ou, gäbe mir nid so schnäu uf!
Jedes einzelne Produkt hei mir unger d Lupe gno, se is beschte Liecht & Szene gsetzt, nöi Foto gmacht u se lo würke wie si si, ganz ohni schnigg schnagg – üsi Lideschaft zu de Produkt u zu däm wo mir jede Tag mache gäge use z trage. D Filiale u Café träte jetz säubstbewusst und häu gäge use. Nid z vergässe üsi Houptdarsteuer – ohni die löift nüt! Si berchöme d Ufmerksamkeit wo si verdiene u mir danke ihne wo mitmache vo Härze – üsi Mitarbieter*inne!

Danke wöi mir ou em Team von Neofluxe, Biel https://www.neofluxe.com/portfolio/baeckerei-burkhard/ für die geili Umsetzig vo üsne Gedanke, Wünsch und Vorstellige!

 

Cafés
30.04.2024 | scho es chehrli häär

Müntschi ufem Dach

sit im Summer 2021 schteit üses Müntschi ufem Dach, u mir si stouz druf wie Nachbars Lumpi – wüu wär cha scho bhoupte är heig es 200 kg Müntschi ufem Dach het?
Das Müntschi beschteit us Polyester wie bim Bootsbou. Zersch wird aber z Schoggi-Teili us Kunschtstoff gformt u när mit Glasfasere u Polyester überzoge, aschliessend wird gspachtlet u gschliffe äbe genau wie wenn me es Böötli bout.
Nachdäm s d Form het gha, isch für d Folieimitation es grüscht us Maschedraht drum cho u o das isch us Glasfasere u Polyester – aschliessend wird agmale u laggiert, damit wie`s originau dä schon glanz berchunnt.
Für das mes de nach dr Härschteuig o guet het chönne abtransportiere, het dr André Gutknecht vo BONVALET`s Kunstatelier vor sim Atelier ungerem ne Dächli meh aus es Jahr mit chli Ungerbrüch dran gschaffet.
Aus Vorlag füre André diene 3D Modäu, Zeichnige u i üsem Fau vili vili Müntschi 😉 D Heruseforderig sig haut äbe scho d Grössi aber är het o scho ganzi Outo oder ä Elefant i läbesgrössi aus Chinderspiuzplatz gmacht.

Vile Dank André für das sagehafte Kunschtwärch wo mie jetz ufen Dach hei.